Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät meiltä useimmiten kysytyt kysymykset. Tarkista ensin löytyykö kysymyksesi listalta ennenkuin otat yhteyttä! Löydät yhteydenottolomakkeen yhteystiedot-sivulta.

1.  Miten paketit toimivat?

Kun ostat esimerkiksi 3Packin, valitset ilmoittautuessa koko kaudeksi kolme tuntia lukujärjestyksestä, joilla saat käydä loppukauden ajan. Tunteja ei voi vaihtaa, eikä paketeissa ole korvausmahdollisuutta.

2.  Paljon maksaa vain yksi tunti viikossa

Yksi tunti viikossa maksaa 299e, joten edullisimmaksi tulee silti ostaa nyt alennuksessa oleva 2pack (255e) tai 3 pack (299e), näin saat tanssitunteja ilmaiseksi kaupan päälle, vaikka et kävisikään toisella tai kolmannella tunnilla.

3. Mistä löydän minkäkin infon?

Tanssikoulun lukujärjestyksen, kauden aloituspäivän, hinnastot ja ilmoittautumislinkin löydät helpoiten sivustomme etusivulta www.dance.fi. SOTY tanssitapahtumasta sekä nettivalmennuksesta löydät tiedot www.kaikkitanssista.fi osoitteesta.

4. Minkälaisia vaatteita otan mukaan tanssitunneille?

Streetlajeissa rennot vaatteet ja vaaleapohjaiset sisäkengät ovat oikein hyvät. Salsatunneille voi tulla myös tanssikorkkareissa sekä Voguessa saattaa olla myös harjoituksia korkokengillä. Twerkissä ja Queenstylessä on hyvä olla polvisuojat

5. En ole ikinä ennen tanssinut, uskallanko tulla tunnille?

Alkeistunnille voi tulla koska vain, vaikka kesken kauden. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Ensimmäinen kerta saattaa silti olla vähän hakemista, sillä kropalla voi mennä hieman aikaa, ennenkuin lihasmuisti alkaa toimia. Ei siis kannata masentua jos ei heti opi kaikkea, harjoitus tekee mestarin. Paraskin tanssija on ollut joskus aloittelija, joten ei syytä huoleen 🙂

6. Missä tanssikoulu sijaitsee?

Tanssistudiomme sijaitsee osoitteessa Aleksi Kiven Katu 34. Raitiovaunu 9 tulee rautatientorilta 15 minuutissa tai kävellen Sörnäisten metroasemalta pääsee näppärästi. Bussi 58 tulee myös aivan viereen, joten Pasilasta sekä Itäkeskuksesta pääsee suoraan koulun ovelle. Töölöstä ja mannerheimintieltä pääsee nopeasti suoraan raitiovaunu 8:lla tai 3T:llä. Aleksis Kiven kadun S-Markettia vastapäätä on tanssitarvikeliike ja Dance.fi on sen oikealla puolella.

7. Mikä on edullisin paketti?

Jos harjoittelee vain tunnin viikossa, kehittyminen on kovin hidasta ja viikossa saattaa jo unohtaa viime viikon liikkeet. Eniten aikaa sekä rahaa säästää, jos käy aluksi mahdollisimman monella tunnilla, sillä siinä kehittyy eniten ja saa myös tuloksia nopeiten. Jos käy yli 3 tuntia viikossa, anytime-kortti tulee edullisimmaksi.

8. Olen jo jatkotason tanssija, mille tunnille minun kannattaisi mennä?

Koulussamme on monia jatkotason tunteja ja tämän lisäksi erikoiskoulutusohjelmia, joiden oppilaat pääsevät esiintymään sekä tanssimaan eri tanssitapahtumissa ympäri Suomea. Dance.fi tanssitunneilla opit tekniikan ja tanssisarjojen lisäksi aina luovuutta, omaa tyyliä, esiintymistä, itsevarmuutta sekä läsnäoloa.
Kannattaa katsoa ek-ryhmien hakupäivät ajoissa. Myös joihinkin ryhmiin otetaan uusia tanssijoita kesken kauden, joten kannattaa aina kysyä toimistolta, jos haluaa mukaan. Toimistoon saa yhteyttä info@dance.fi osoitteesta.

9. Pitääko tunneille ilmoittautua joka kerta erikseen, vai riittääkö netissä kerran ilmoittautuminen?

Riittää kun ilmoittaudut ensimmäiselle tunnille, jolle olet tulossa.

10. Kuinka saan tietoa joulujuhlista, kevätjuhlista taikka näen esitysten videoita ja kuvia?

Liity facebook-ryhmäämme tässä osoitteessa. Instagramissa löydymme täältä.

11. Koska syyskausi ja kevätkausi alkaa? Koska ei ole tunteja?

Syyskausi alkaa elokuun toisella viikolla ja loppuu 30.11. Kevätkausi alkaa tammikuun toisella viikolla ja loppuu toukokuun toisella viikolla. Helsingin alueen hiihtolomalla sekä syyslomalla ei ole tunteja.

12. Voisitteko kertoa lisää tanssikoulun historiasta?

Tässä linkki jossa käydään läpi tanssikoulun eri vaiheita. http://www.sneakers.fi/tarkeinta-ei-ole-se-etta-on-hyva-tanssija-vaan-se-etta-on-hyva-tyyppi/

13. Haluaisin energisen ja hikisen tunnin, minkä otan?

Kaikki tanssituntimme ovat liikunnallisia, mutta erityisesti Dancehall, Twerk ja Reggaeton ovat tunnettuja siitä, että syke nousee ja hiki lentää. Kannattaa ottaa fitness-pack, joka sisältää 5 tuntia viikossa eri tanssilajeja.

. 14. Opettaja on sairastunut ja tunti peruttu, mistä näen tämän infon?

Nopealla aikataululla infon saaminen kaikille on erittäin vaikeaa, parhaiten saa kun facebookissa liittyy tanssikoulun omaan ryhmään “Kallion jengi, tanssikoulun oppilaat”, johon opettajat laittavat itse viestiä jos tulee äkkinäisiä muutoksia. Kannattaa siis aina ennen tuntia vilkaista tuota ryhmä.

Fatal error: Call to undefined function the_block() in /home/int2000/d/23542/html/wp-content/themes/dance.fi/page-two-columns.php on line 21