Jenni Witikkala

Jenni on kuuluisan IVogueU ryhmän tanssija sekä House of Milan Vogue kollektiivin jäsen. Jenni pitää Vogue-tunnit tiistaisin sekä luotsaa Voguen EK-ryhmää.

Mikaela Jokinen

Mikaela Jokinen on erikoistunut etnisiin tanssilajeihin kuten itämaiseen tanssiin, intialaiseen Bollywoodiin, erilaisiin latinalaisiin tansseihin sekä Reggaetoniin. ja pitää keskiviikkoisin Etnic mix -tuntia. Hänen Etnica-ryhmänsä on menestyneet monissa kilpailuissa mitalisijoituksiin asti. Opettajana hän on innostava, uudistava ja painoittaa paljon tanssifiiliksen luomista ja ilmaisua.

Tilda Kauhanen

Tilda on Dance.fi tanssikoulun kasvatti ja on tanssinut pienestä pitäen monipuolisesti eri lajeja. Tildan hiphop-tuntia tiistaisin voisi luonnehtia sanoilla #girlyhiphop
Tilda on kisannut SM tasolla monta vuotta ja hän tekee aktiivisesti tanssikeikkoja sekä esiintyy musiikkivideoilla. Opettajana Tilda on tarkka sekä kannustava. Oikein oppiminen on tärkeää, mutta Tildalle on yhtä merkittävää että jokainen nauttii tanssimisen ilosta hänen tunneillaan. Tilda luotsaa myös Urban Contemporary ek-ryhmää tiistaisin.

Topi "Antopio" Tateishi

Topi “Antopio” Tateishi on kotimaisen streetdancen pioneeri ja hänen tunneillaan ovat käyneet myös monet katutanssiopettajat Helsingissä. Topin tunneilla panostetaan jokaisen henkilökohtaiseen kehitykseen sekä myös hauskanpitoon tanssin kautta. Topin Break ja Salsa-tunnit ovat keskiviikkoisin sekä torstaisin.
Antopion CV:n löydät täältä.

Unna Terävä

Unna on Dance.fi tanssikoulun kasvatti ja hän on hallitseva Streetin SM pronssimitalisti Hiphop pienryhmissä. Unna on käynyt Siéva Streetdancen opettajakoulutuksen ja hän pitää tunteja maanantaisin lajeissa Hiphop alkeet sekä Siéva streetdance.

Katso tästä video

Veera "Belle" Viitala

Veera “Belle” Viitala tanssii Unleash Crew:ssa (Official Dancehall Crew of the Year 2015). Veera matkustaa vuosittain Jamaikalle tanssimaan maailman parhaiden dancehall-tanssijoiden kanssa ammattitaitonsa kehittämiseksi. Veeran tunneilla keskitytään tekniikan lisäksi flown, oman ilmaisun ja tyylin työstämiseen. Veeran tunnit ovat saaneet kiitosta erityisesti kannustavuudesta, lämpimästä ja rennosta ilmapiiristä, sekä oppilaiden nopeasta kehittymisestä.
Veera luotsaa Dancehall EK:ta ja hänen DH-tunnit ovat maanantaisin sekä tiistaisin.