Ira Saari

Iralla on taustalla pitkä tanssikokemus ja lapsuuden satutanssien jälkeen tanssiliekin piti yllä jo nuorena aloitettu showtanssi. Sitä monta vuotta tanssittuaan laji vaihtui streettiin ja vuonna 2011 löytyi reggaetonin rytmit. Musiikkigenre oli jo ennestään tuttu ja tanssilaji olikin rakkautta heti ensimmäisellä tunnilla.
Lisäksi vuonna 2013 Ira oli improvisaatiokurssin myötä mukana harrastajateatterin projektissa, mikä käsitteli maahan- ja maastamuuttoa eri aikakausilla ja eri näkökulmista. Hän oli teatterissa tanssijana yhteensä kahdeksan näytöksen verran, luoden itse omat koreografiansa.
Reggaetonia Ira on oppinut vuosien varrella eri opettajien tunneilla ja opettanut myös itse. Tunneillaan Ira keskittyy paljon kehon hallintaan ja liikkuvuuteen. Koreografioissa koetellaan selän liikkuvuutta, kuten lajiin kuuluu ja toisinaan vaikutteita tulee myös twerkistä.
Tuntien tavoitteena on saada oppilaat heittäytymään latinorytmiin ja tanssiin, siellä jokainen on oman elämänsä reggaetonera!

Ira pitää Reggaeton jatkotason sekä EK-ryhmän Dance.fi tanssikoulussa

Mikaela Jokinen

Mikaela Jokinen on erikoistunut etnisiin tanssilajeihin kuten itämaiseen tanssiin, intialaiseen Bollywoodiin, erilaisiin latinalaisiin tansseihin sekä Reggaetoniin. ja pitää keskiviikkoisin Etnic mix -tuntia. Hänen Etnica-ryhmänsä on menestyneet monissa kilpailuissa mitalisijoituksiin asti. Opettajana hän on innostava, uudistava ja painoittaa paljon tanssifiiliksen luomista ja ilmaisua.

Tilda Kauhanen

Tilda on Dance.fi tanssikoulun kasvatti ja on tanssinut pienestä pitäen monipuolisesti eri lajeja. Tildan hiphop-tuntia tiistaisin voisi luonnehtia sanoilla #girlyhiphop
Tilda on kisannut SM tasolla monta vuotta ja hän tekee aktiivisesti tanssikeikkoja sekä esiintyy musiikkivideoilla. Opettajana Tilda on tarkka sekä kannustava. Oikein oppiminen on tärkeää, mutta Tildalle on yhtä merkittävää että jokainen nauttii tanssimisen ilosta hänen tunneillaan. Tilda luotsaa myös Urban Contemporary ek-ryhmää tiistaisin.

Unna Terävä

Unna on Dance.fi tanssikoulun kasvatti ja hän on hallitseva Streetin SM pronssimitalisti Hiphop pienryhmissä. Unna on käynyt Siéva Streetdancen opettajakoulutuksen ja hän pitää tunteja maanantaisin lajeissa Hiphop alkeet sekä Siéva streetdance.

Katso tästä video

Veera "Belle" Viitala

Veera “Belle” Viitala tanssii Unleash Crew:ssa (Official Dancehall Crew of the Year 2015). Veera matkustaa vuosittain Jamaikalle tanssimaan maailman parhaiden dancehall-tanssijoiden kanssa ammattitaitonsa kehittämiseksi. Veeran tunneilla keskitytään tekniikan lisäksi flown, oman ilmaisun ja tyylin työstämiseen. Veeran tunnit ovat saaneet kiitosta erityisesti kannustavuudesta, lämpimästä ja rennosta ilmapiiristä, sekä oppilaiden nopeasta kehittymisestä.
Veera luotsaa Dancehall EK:ta ja hänen DH-tunnit ovat maanantaisin sekä tiistaisin.