Anja Raatikainen

Anja Raatikainen kokenut pitkänlinjan katutanssija, joka on harjoitellut päätoimisesti Dancehallia vuodesta 2011. Anja opettaa maanantaisin Dancehallia sekä Twerkkiä.
Anja on kisannut SM tasolla monta vuotta ja hän tekee aktiivisesti tanssikeikkoja sekä kouluttautuu alan workshopeilla. Opettajana Anja on energinen sekä kannustava.

Ira Saari

Iralla on taustalla pitkä tanssikokemus ja lapsuuden satutanssien jälkeen tanssiliekin piti yllä jo nuorena aloitettu showtanssi. Sitä monta vuotta tanssittuaan laji vaihtui streettiin ja vuonna 2011 löytyi reggaetonin rytmit.
Reggaetonia Ira on oppinut vuosien varrella eri opettajien tunneilla ja opettanut myös itse. Tunneillaan Ira keskittyy paljon kehon hallintaan ja liikkuvuuteen. Koreografioissa koetellaan selän liikkuvuutta, kuten lajiin kuuluu ja toisinaan vaikutteita tulee myös twerkistä.
Tuntien tavoitteena on saada oppilaat heittäytymään latinorytmiin ja tanssiin, siellä jokainen on oman elämänsä reggaetonera!

Ira pitää tiistain Reggaeton-tunnit Dance.fi tanssikoulussa

Mikaela Jokinen

Mikaela Jokinen on erikoistunut etnisiin tanssilajeihin kuten itämaiseen tanssiin, intialaiseen Bollywoodiin, erilaisiin latinalaisiin tansseihin sekä Reggaetoniin. Mikaela pitää keskiviikon Reggaeton-tunnit sekä esiintyvän Reggaeton EK:n. Hänen Etnica-ryhmänsä on menestyneet monissa kilpailuissa mitalisijoituksiin asti. Opettajana hän on innostava, uudistava ja painoittaa paljon tanssifiiliksen luomista ja ilmaisua.

Unna Terävä

Unna on Dance.fi tanssikoulun pääopettaja ja hän on Streetin SM pronssimitalisti vuodelta 2016. Unna on käynyt Siéva Streetdancen opettajakoulutuksen ja hän pitää tunteja maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin lajeissa Hiphop alkeet, lyrical hiphop sekä Siéva streetdance.

Katso tästä video

Wieckowska Allu

“Allu” on ollut mukana Dance.fi:n toiminnassa pitkään ja on aktiivisesti esiintynyt ja kisannut lajeissa Salsa, Reggaeton sekä Hiphop. Allu vetää koulussamme uutta tuntia, Street & Latin fusion, jossa Dance.fi-tyyliin fuusioidaan kaikkia kolmea lajia.