Tanssikoulu Helsingissä

Tanssi on upea harrastus, jonka kautta tutustut uusiin ihmisiin hyvän musiikin ja liikunnan kera. Tanssin kautta opit myös sosiaalisia taitoja, esiintymistä sekä itsevarmuutta.

Kauttamme saat laadukasta opetusta edullisesti ja rennolla otteella. Pyrimme ottamaan jokaisen oppilaan huomioon yksilönä ja tuntivalikoimamme on räätälöity tanssijoiden toiveiden mukaisesti. Koulumme kautta oppilaat pääsevät myös halutessaan esiintymään sekä kilpailemaan eri tapahtumissa Helsingissä ja ympäri Suomea.

Alkeisoppilaiden on helppo tulla kokeilemaan eri lajeja ja jatkotason oppilaat löytävät haastetta sekä omaa tanssia kehittäviä tunteja ek-ryhmien kautta. Dance.fi tanssikouluun on valittu ainoastaan ehdottomia huippuopettajia kotimaisen tanssin kentältä.

Sali 1

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantai
klo 17.30–18.30
Dancehall
Aikuiset
alkeet
klo 17.00–18.00
Hiphop pienryhmä
Aikuiset
erikoiskoulutus
klo 17.00–18.00
Salsa EK
Aikuiset
erikoiskoulutus
klo 17.15–18.15
Dancehall
Aikuiset
alkeet
klo 17.00–17.45
Break treeniryhmä
Aikuiset Juniorit
erikoiskoulutus
klo 18.30–19.30
Dancehall Queenstyle
Aikuiset
alkeet
klo 18.00–19.00
Hiphop
Aikuiset
alkeet
klo 18.00–19.00
Salsa EK
Aikuiset
erikoiskoulutus
klo 18.15–19.15
Twerk
Aikuiset
alkeet
klo 18.30–19.30
Street muodostelma
Aikuiset
erikoiskoulutus
klo 19.30–20.30
Dancehall
Aikuiset
jatko

klo 18.15–19.15
Salsa EK sali2
Aikuiset
erikoiskoulutus
klo 20.00–21.00
Street EK 20+
Aikuiset
erikoiskoulutus

Sali 2

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiLauantai
klo 16.00–16.45
Dance Juniorit 8-13v
juniorit
alkeet
klo 17.00–18.00
Latin EK sali 1
aikuiset
erikoiskoulutus
klo 17.45–18.45
Show & Street EK
aikuiset
erikoiskoulutus
klo 18.00–19.00
Hiphop
aikuiset
alkeet
klo 19.00–20.00
Sieva
aikuiset
alkeet
klo 17.00–18.00
Urban Contemporary EK
aikuiset
erikoiskoulutus
klo 20.00–21.00
Street EK
erikoiskoulutus
klo 20.30–21.30
Dancehall EK
erikoiskoulutus
klo 18.00–19.00
Hiphop jatkotaso
aikuiset juniorit
jatko

Etkö tiedä mistä aloittaa?

Kokeile uutta tuntihakuamme, joka näyttää lukkarista sinulle sopivat tunnit.

3. Valitse sinulle sopivat viikonpäivät

Tehtyäsi valinnat tuntihakumme näyttää sinulle sopivat tunnit suoraan yläpuolen lukujärjestyksestä.

tunnistat sinulle sopivat tunnit sinisistä reunoista.

Lajikuvaukset

Hiphop & Streetdance

Alunperin New yorkista lähtenyt tyyli, jolla tarkoitetaan 90 -luvun puolivälissä kehittynyttä hiphop -tyyliä. Tyyli on nykyisin laajentunut kaikkeen uuteen vapaasti tanssittavaan hiphop-tanssiin. Jännittääkö esiintyminen? Tämä tunti on juuri sinulle.

Siéva Streetdance

Siéva on Helsingissä syntynyt Streetdance-laji. Kaunista, rauhallista ja syvältä sisältä kumpuavaa tanssia. Kylmiä väreitä, kirkkaita soundeja, sielukasta musiikkia ja nostattavaa fiilistä, eli Siévaa. Lisää tanssista http://www.dance.fi/sieva

Vogue

Vogue-lajiin kuuluvat mm. mallimaiset runway-kävelyt ja terävät käsiliikkeet sekä poseeraukset ja asennot. Vogue-tanssilaji on kehittynyt lähemmäksi nykyistä muotoaan 80-luvun New Yorkin klubeilla. Upeitä kävelyjä, poseja sekä kauniita linjoja. Tällä kurssilla opit esiintymistä, läsnäoloa sekä itsevarmuutta.

Hiphop & Popping

Hiphop & Popping-tunneilla käydään perinteisten hiphop askelien lisäksi myös alkuperäisiä Funk -aikakauden liikkeitä sekä tekniikoita, jotka ovat suurelta osin pohjustaneet hiphop -tanssin syntyä. Teemme tunneilla yksinkertaista mutta menevää koregrafiaa, johon jokaisen on helppo tulla mukaan. Vuoroviikoin poppingia ja hiphoppia.

Salsa

On yksi maailman suosituimmista tanssilajeista. Salsa on sosiaalinen tanssi, jota tanssitaan joka puolella maailmaa ja opittuasi tämän tanssin perusteet, on vaivatonta tutustua ihmisiin missä tahansa maassa. Salsan kautta tutustut koko latinalaisen musiikin kirjoon sekä myös erilaisiin Salsabileisiin Helsingissä. Salsa on yksi alkuperäisiä katutanssilajeja, joka on vaikuttanut vahvasti nykyisiinkin urbaaneihin tansseihin (mm. House, Rocking, Reggaeton, Hiphop jne) ja suosittelemme myös streettanssijoille tuntia.

Reggaeton

Reggaeton – joka lausutaan myös reggaetón, espanjaksi reguetón – sekoittaa kuubalaisia ja jamaikalaisia musiikkivaikutteita reggaeta ja dancehallia latinalaisen Amerikan Reggaeton musiikkiin. Musiikkiin yhdistetään yleensä espanjankielistä räppäystä. Energisellä Reggaeton-tunnilla pääset liikkumaan paljon ja fiiliksellä.

Dancehall Reggae

Supersuosittu Dancehall-tuntimme on energinen, hikinen ja aurinkoinen tunti keskellä Helsinkiä. Dancehall on musiikkilaji, joka on popahtavampi ja menevämpi versio reggaesta. Tanssina Dancehall kuuluu street-lajeihin ja se pitää sisällään vaikutteita hip hopista, afrosta ja latinalaistansseista. Kursseillamme fuusioidaan myös street-vaikutteita lajeihin ja teemme hauskoja ja näyttäviä koreografioita tunnilla.

Dance Juniorit

Dance Juniorit on hauska ja energinen tanssitunti juniori-ikäisille. Tässä käydään läpi kaikkia tanssisteppejä katutanssista karibialaisiin tansseihin rennosti hyvään musiikkiin.

Etnic Mix

Etnic Mixissä käydään läpi paljon erilaisia etnisiä tanssityylejä Bollywoodista Tahitilaiseen tanssiin ja vatsatanssiin. Tämä on ollut erittäin suosittu tunti lukujärjestyksessämme ja siinä pääsee pakoon arkea energiseen musiikkiin ja väreihin.

Street & Pump

Tällä tunnilla tehdään vuosien varrella suosittuja energisiä streetin lämppärisarjoja, sekä lihaskuntoa

Showtanssi – Showdance

Showdancessa voidaan esittää mitä tahansa tanssin lajia tai niiden yhdistelmiä omalla tavalla. Se on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistyvät lähes kaikki tanssityylit. Perinteinen showtanssi on alun perin muodostunut jazzista. Showtanssi ei ole vain tanssimista, vaan nimen mukaisesti kyse on show’sta. Tanssisarjoja tehostetaan eläytymällä esitykseen ja pukeutumalla huomiota herättävästi. Tärkeää on kokonaisuus, jossa yhdistyvät koreografia, tanssi, suorituksen ajatus ja esiintymisasut. Showtanssia voivat harrastaa kaikenikäiset.

House

House on alunperin Chicagosta lähtenyt energinen tanssityyli jossa olennaisena osana stepit (footwork), lattian käyttö (lofting) ja musiikkia myötäilevä kehon groove (jacking). Tällä tunnilla kuunnellaan nostattavaa House-musiikkia ja pääset myös hikoilemaan kunnolla.

Breakdance

Breakdance on 70 -luvun lopulla syntynyt musikaalinen ja akrobaattinen tanssityyli. Tunnit soveltuvat mainiosti myös tytöille.

Tasot

Alkeistaso

Soveltuu ihmisille jotka kokeilevat tanssilajeja ensimmäistä kertaa, tai kokeneemmille tanssijoille jotka haluavat kohentaa oman tanssin perusteita.

Avoin taso

Jos kurssin jälkeen ei ole tasomerkintää, se on avoimen tason tunti, johon voi tulla aloittelijat sekä jo lajia harrastaneet.

Jatkotaso

Soveltuu kaikille, jotka ovat tanssineet tanssia yli vuoden ajan.

Dancehall, Showtanssi, Reggaeton, Helsinki, Itäkeskus, Tikkurila-leppavaara, keskusta, Vogue, Breakdance, Salsa, hyvinkää riihimäki lahti, Hiphop

© Dance.fi Tanssikoulu, Urban Arts Academy Tmi:
Y- 2214960-7
Aleksis Kiven Katu 34, 00510 Helsinki

Tanssikoulu Helsinki

Hinnasto

Kauden tarjoukset ovat merkitty punaisella. (voimassa rajoitetun ajan)

 • 1 tunti
  16 euroa
 • 3 pack
  245 euroa(norm. 285 e)
 • anytime
  345 euroa(norm. 450 e)
 • Anytime-kortti
  345 euroa(norm. 450 e)
  Jos käyt vähintään kolmella tunnilla viikossa, Anytime on edullisin vaihtoehto.

Dance.fi Pack -tuntipaketit

Jos vain tietyt lajit kiinnostavat, hanki edullinen koko kauden kattava Dance.fi Pack. Tarjolla on 5 erilaista pakettia:

 • Hiphop Pack
  245 euroa
  Sisältää kaikki hip hop -tunnit. (3 tuntia viikossa.)
 • 2 Pack
  219 euroa
  2 vapaavalintaista tuntia viikossa. (2 tuntia viikossa.)
 • Junior pack
  199 euroa
  Sisältää kaikki kauden juniori-tunnit. (1 tunti viikossa.)
 • Dancehall Pack
  245 euroa
  Sisältää kaikki Dancehall tunnit. (3 tuntia viikossa.)
 • Fitness pack
  295 euroa
  Sisältää kaikki kauden Dancehall ja Etnic mix -tunnit. (6 tuntia viikossa.)

Kirjoita paketin nimi ilmoittautumislomakkeeseen, jos haluat ostaa tuntipaketin.

Ilmoittaudu nyt!

Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeen avulla ilmoittautuminen-alasivulta.