Siéva-opetus

Siévaa on helppo oppia ja se sopii kaikenikäisille tanssijoille. Tanssilla on oma tekniikkansa ja myös ammattitanssijoille lajista löytyy valtavasti haastetta. Siévaa opetetaan tanssitunneilla Helsingissä Dance.fi tanssikoululla ja Hiphop Renessanssi kiertueella ympäri Suomea. Siévaa on opetettu Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Pyhäjoella, Raahessa, Joensuussa, Jyväskylässä, Savonlinnassa, Lappeenrannassa, Ruotsissa, Seinäjoella, Riihimäellä, Turussa, Salossa, Mikkelissä, Kouvolassa, Liettuassa sekä Kanadassa.

Jos haluat että Renessanssi-kiertue taikka Siéva-opetusta tulee kaupunkiisi, ota joko meihin taikka kotipaikkakuntasi tanssikouluun yhteyttä. info (at) dance.fi osoitteesta saat lisätietoa.

Opettajakoulutus
Haluatko tanssinopettajaksi, taikka oletko jo sellainen? Hiphop Renesanssi -tapahtuman myötä järjestämme joka vuosi Siéva-opettajakoulutusta, johon olemme keränneet Dance.fi opettajien kanssa yli 20-vuoden ajalta katutanssihistoriaa sekä tanssiopettajan työhön liittyvää tietoutta. Vaikka Siéva ei tanssina olisikaan oma päälaji, käymme läpi paljon tärkeää informaatiota, jotka varmasti kantavat hedelmää jokaisen omaan tanssiin sekä opetustyöhön. Teemoina käydään läpi mm.

Streetdancen ja urbaanin musiikin historiapuu afrikasta newyorkiin ja siitä Helsinkiin
Opettajan työ
Vastuu
Ryhmäyttäminen
Kulttuuriin tutustuttaminen ja sen eteenpäin vieminen
Tulevaisuus
Tavoitteellisuus
Jatkuvuus
Luovuus ja ajattelun rentouttaminen
Sosiaaliset taidot
Suullinen ulosanti ja visuaalisuus
Miten väännän pointtini rautalangasta
Tanssijan CV:n rakentaminen
mainostus, markkinointi, omat sivut, videot
Miten ja mistä haetaan apurahoja
Työllistymismahdollisuudet
Teatteri
Kilpailut
Koreografia
Freestyle ja oman tanssin kehitys
Tuomarointi
Kritiikki
Kaupallisuus

Opettajakoulutus on maksullinen ja siinä on kaksi osaa.
Ensimmäisessä osassa on tanssitunteja sekä teoriaa. Toisessa osassa rakennetaan oman tanssiryhmän kanssa Siéva-koreografia tanssitapahtumaan. Toivomme koulutukseen osallistuvilta aiempaa tanssiopettajan kokemusta, taikka yli 4-5 vuoden aktiivista tanssikokemusta Streetistä, Showsta taikka Nykytanssista.

Ensimmäinen osa koulutuksesta maksaa 59e ja toinen osa samoin 59e. Opettajakoulutus on tehty erittäin edulliseksi ja hyvä sijoitus tulevaisuuteen, opettamalla muutaman tanssitunnin olet maksanut jo koulutuksen kulut.

Opettajakoulutuksen ensimmäistä osaa järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Katso Siévan Facebook-ryhmästä tarkat ajat.

Jos olet kiinnostunut Siéva opettajakoulutuksesta, ota yhteyttä osoitteeseen info (at) dance.fi

Siéva liikkeiden nimiä

Skwee, Tassut, Liu’ut, Megat, Ruotsinlaiva, Kukka, Serpentiini, Kickout, Friissit, Treissit.

 

Fatal error: Call to undefined function the_block() in /home/int2000/d/23542/html/wp-content/themes/dance.fi/page-two-columns.php on line 21