Dance.fi EK-Posse

Haluatko esiintyä paljon ja harjoitella motivoituneessa ryhmässä?
Dance.fi EK-Posse on ainutlaatuinen ja Pohjoismaiden ensimmäinen Streetin erikoiskoulutus joka nykyään kattaa kaikki lajit showsta latinalaisiin tansseihin. EK-Posse on koko vuoden kestävä upea kokemus koko tanssiryhmälle.

Tanssija voi hakea moneen ryhmään samaan aikaan. Dance.fi EK-ryhmissä opit tekniikan ja koreografian lisäksi aina luovuutta, omaa tyyliä, esiintymistä, sosiaalisia taitoja, itsevarmuutta sekä läsnäoloa. EK-ryhmistä kuvataan ammattimaiset valokuvat portfolioa varten sekä esitykset videoidaan HD-kameroin.

Koulutus on maksullinen. Ilmoittautuminen hakupäivään sekä lisäinfoa harjoitusajoista, ryhmien hinnastoista yms. saat lähettämällä kyselyn info@dance.fi osoitteeseen. Ilmoittautuessa laita sähköpostin otsikkoon ryhmät joihin haet, sekä viestikenttään yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tanssitaustastasi.

Ilmoittaudu ennakkoon mukaan osoitteeseen info@dance.fi

EK-haut ovat elokuun toisella viikolla.

EK sisältää 1-2 koreografiaharjoitusta viikossa, sekä 1-2 tanssituntia lukujärjestyksestämme. Hakupäivänä teemme lyhyen koreon sekä muita tanssiharjoitteita. Hakea voi kuka tahansa, mutta toivomme vähintään yli vuoden aktiivista kokemusta tanssilajeista. Muista ilmoittautua etukäteen. Erikoiskoulutus maksaa ryhmästä riippuen vain 300-400e kaudessa (syys- ja kevätkausi erikseen) ja se sisältää myös SOTY-kisamaksun. Erikoiskoulutukseen osallistuvat saavat halutessaan myös tanssikoulun Anytime-kortin vain 100e hintaan. Katso kuvia viime vuosien ryhmistä täältä.

Kaikki ek ryhmät:

Street Posse (Show SM ja SOTY muodostelma). Treenit ma ja pe
Street pienryhmä (showcase) Treenit ma
Siéva esiintyvä ryhmä. Treenit ke
Reggaeton EK Treenit ke
Dancehall EK Treenit ti
Showtanssi EK (Osallistuu Show SM ja SOTY-kilpailuun) Treenit la päivällä

EK 2018

Street-ryhmät

 

Dancehall EK

Harjoitukset joka ti klo 20.30
Tanssikoulumme Dancehallin oma esiintymisryhmä. Ryhmä esiintyy sekä harjoittelee paljon eri tapahtumia varten. Ryhmää vetää Belle (Unleashed crew)

Street SM muodostelma & EK-Maestros

Harjoitukset joka ma klo 20.00 ja pe klo 18.00

Tämä ryhmä tekee koreografiaa Streetin SM-kisoihin ja on erityisesti sinulle, joka haluaa perinteisen muodostelmaesityksen lisäksi kehittyä myös soolotansseissa. Koko vuoden ajan pelkkää kisakoreografiaa harjoitellessa, varsinainen tanssijan oma kehitys hidastuu, joten pyrimme Dance.fi:ssä harjoittelemaan monipuolisesti myös yksilöinä ja esiintyä paljon SM-kisojen ulkopuolella.

Latin EK-Posse


Huippusuosittu Latin EK-Posse esiintyy kaikissa Salsatapahtumissa ympäri Suomea. Ryhmä harjoittelee Salsaa sekä Reggaetonia ja koreografiasta vastaa Etnican Mikaela Jokinen.

Reggaeton EK

Reggaeton EK
Reggaeton EK on koulussamme suosittu tanssiryhmä ja se harjoittelee joka keskiviikko klo 20. Ryhmää vetää Mikaela Jokinen.

Street EK 20

Uusi ryhmä on toivottu Street EK yli 20-vuotiaille. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin ja sitä vetää Unna Terävä

Dancehall EK

Dancehall EK on ollut tanssikoulussamme jo vuodesta 2008 lähtien ja on ollut erittäin suosittu tanssiryhmä. Koreografiasta vastaa Veera “Belle” Unleash crew:stä ja se harjoittelee tiistaisin klo 20.30-21.30.

Siéva Crew

Siéva dokumentista tuttu Siéva-ryhmä harjoittelee koreografiaa sekä Siévan tekniikoita läpi vuoden esiintyen eri tapahtumissa.

Showtanssin EK

Showtanssin EK-ryhmää vetää nykytanssin ja showtanssin pitkänlinjan koreografi Taru Aho. Harjoitukset lauantaisin klo 13-14.30

Aiempien vuosien ek-ryhmät löydät täältä.

houseek
House EK
Siéva
Siéva / Dancemob
pandora2
Street muodostelma 2010
Latin ek
Latin & Show EK
Lobin
Popping