Dance.fi EK-Posse

Haluatko esiintyä paljon ja harjoitella motivoituneessa ryhmässä?
Dance.fi EK-Posse on ainutlaatuinen ja Pohjoismaiden ensimmäinen Streetin erikoiskoulutus joka nykyään kattaa kaikki lajit showsta latinalaisiin tansseihin. EK-Posse on koko vuoden kestävä upea kokemus koko tanssiryhmälle.

Tanssija voi hakea moneen ryhmään samaan aikaan. Dance.fi EK-ryhmissä opit tekniikan ja koreografian lisäksi aina luovuutta, omaa tyyliä, esiintymistä, sosiaalisia taitoja, itsevarmuutta sekä läsnäoloa. EK-ryhmistä kuvataan ammattimaiset valokuvat portfolioa varten sekä esitykset videoidaan HD-kameroin.

Koulutus on maksullinen. Ilmoittautuminen hakupäivään sekä lisäinfoa harjoitusajoista, ryhmien hinnastoista yms. saat lähettämällä kyselyn info@dance.fi osoitteeseen. Ilmoittautuessa laita sähköpostin otsikkoon ryhmät joihin haet, sekä viestikenttään yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tanssitaustastasi.

Ilmoittaudu ennakkoon mukaan osoitteeseen info@dance.fi

Hakupäivänä teemme lyhyen koreon sekä muita tanssiharjoitteita. Hakea voi kuka tahansa, mutta toivomme vähintään yli vuoden aktiivista kokemusta tanssilajeista. Muista ilmoittautua etukäteen. Erikoiskoulutus maksaa ryhmästä riippuen vain 300-400e kaudessa (syys- ja kevätkausi erikseen) ja se sisältää myös SOTY-kisamaksun. Katso kuvia viime vuosien ryhmistä täältä.

Erikoiskoulutusryhmien hakupäivät 2018

Ryhmiin johin mahtuu vielä lisää tanssijoita:

Siéva Crew (esiintyvä pienryhmä, jos kiinnostaa olla luomassa jotain täysin uutta ja kokeellista liikekieltä, tämä on sinulle)
ke klo 17-18 Latin & Reggaeton EK (Mikaela)
Ma klo 20 Streetdance SM EK (Unna)

Street-ryhmät

 

Dancehall EK

Tanssikoulumme Dancehallin oma esiintymisryhmä. Ryhmä esiintyy sekä harjoittelee paljon eri tapahtumia varten. Ei tänä syksynä, seuraavan kerran keväällä 2019.

Street SM muodostelma & EK-Maestros

Harjoitukset joka ke klo 20.00

Tämä ryhmä tekee koreografiaa Streetin SM-kisoihin ja on erityisesti sinulle, joka haluaa perinteisen muodostelmaesityksen lisäksi kehittyä myös soolotansseissa. Koko vuoden ajan pelkkää kisakoreografiaa harjoitellessa, varsinainen tanssijan oma kehitys hidastuu, joten pyrimme Dance.fi:ssä harjoittelemaan monipuolisesti myös yksilöinä ja esiintyä paljon SM-kisojen ulkopuolella.

Latin EK-Posse


Huippusuosittu Latin EK-Posse esiintyy kaikissa Salsatapahtumissa ympäri Suomea. Ryhmä harjoittelee Salsaa sekä Reggaetonia ja koreografiasta vastaa Etnican Mikaela Jokinen. Harjoitukset joka ke klo 17.

Siéva Crew

Siéva dokumentista tuttu Siéva-ryhmä harjoittelee koreografiaa sekä Siévan tekniikoita läpi vuoden esiintyen eri tapahtumissa. Katso Siéva dokumentti Areenalta

Show EK

Show EK Possea luotsaa pitkänlinjan nykytanssi- ja showtanssiammattilainen Taru Aho.

Aiempien vuosien ek-ryhmät löydät täältä.

Fatal error: Call to undefined function the_block() in /home/int2000/d/23542/html/wp-content/themes/dance.fi/page-two-columns.php on line 21