Dance.fi EK-Posse

Haluatko esiintyä paljon ja harjoitella motivoituneessa ryhmässä?
Dance.fi EK-Posse on ainutlaatuinen ja Pohjoismaiden ensimmäinen Streetin erikoiskoulutus joka nykyään kattaa kaikki lajit showsta latinalaisiin tansseihin. EK-Posse on koko vuoden kestävä upea kokemus koko tanssiryhmälle.

Tanssija voi hakea moneen ryhmään samaan aikaan. Dance.fi EK-ryhmissä opit tekniikan ja koreografian lisäksi aina luovuutta, omaa tyyliä, esiintymistä, sosiaalisia taitoja, itsevarmuutta sekä läsnäoloa. EK-ryhmistä kuvataan ammattimaiset valokuvat portfolioa varten sekä esitykset videoidaan HD-kameroin.

Koulutus on maksullinen. Ilmoittautuminen hakupäivään sekä lisäinfoa harjoitusajoista, ryhmien hinnastoista yms. saat lähettämällä kyselyn info@dance.fi osoitteeseen. Ilmoittautuessa laita sähköpostin otsikkoon ryhmät joihin haet, sekä viestikenttään yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tanssitaustastasi.

Ilmoittaudu ennakkoon mukaan osoitteeseen info@dance.fi

Keväällä haemme lisää jäseniä Streetin SM muodostelmaan, Latin EK:seen, Dancehall EK:seen sekä Breakin ek ryhmään.

EK sisältää 1-2 koreografiaharjoitusta viikossa, sekä 1-2 tanssituntia lukujärjestyksestämme. Hakupäivänä teemme lyhyen koreon sekä muita tanssiharjoitteita. Hakea voi kuka tahansa, mutta toivomme vähintään yli vuoden aktiivista kokemusta tanssilajeista. Muista ilmoittautua etukäteen. Erikoiskoulutus maksaa ryhmästä riippuen vain 300-400e kaudessa (syys- ja kevätkausi erikseen) ja se sisältää myös SOTY-kisamaksun. Erikoiskoulutukseen osallistuvat saavat halutessaan myös tanssikoulun Anytime-kortin vain 100e hintaan. Katso kuvia viime vuosien ryhmistä täältä.

EK 2018

Street-ryhmät


Break Posse

Harjoitukset joka pe klo 1630-1730
Breakin treeniryhmässä opitaan breikin tyyliä, perusteita, toprockeja, footworkeja sekä yksinkertaisia triksejä. Tähän voi mainiosti tulla mukaan myös muiden katutanssilajien harrastajat, jotka haluavat lisäpotkua omaan lajiin. Aiempi breikkikokemus ei ole välttämätöntä, jos sinulla on pohjaa muissa lajeissa.

 

Dancehall EK

Harjoitukset joka ti klo 20.00
Tanssikoulumme Dancehallin oma esiintymisryhmä. Ryhmä esiintyy sekä harjoittelee paljon eri tapahtumia varten. Ryhmää vetää Belle (Unleashed crew)

Street muodostelma & EK-Maestros

Harjoitukset joka ma klo 20.15 ja pe klo 18

Tämä ryhmä on sinulle, joka haluaa perinteisen muodostelmaesityksen lisäksi kehittyä myös soolotansseissa. Koko vuoden ajan pelkkää kisakoreografiaa harjoitellessa, varsinainen tanssijan oma kehitys hidastuu, joten pyrimme Dance.fi:ssä harjoittelemaan monipuolisesti myös yksilöinä ja esiintyä paljon SM-kisojen ulkopuolella.

SHOW & LATIN EK-RYHMÄT

Urban Contemporary EK-Posse

Urban Contemporary on uusi EK-ryhmä, tämä on kaikille showtanssijoille, nykytanssijoille sekä street-tanssijoille, joita kiinnostaa kaunis urbaani ja moderni-liikekieli, sytycd hengessä. Ryhmää vetää Tilda Kauhanen.

Salsa EK-Posse


Huippusuosittu Latin EK-Posse esiintyy kaikissa Salsatapahtumissa ympäri Suomea. Ryhmä harjoittelee Salsaa sekä Reggaetonia ja koreografiasta vastaa keväällä Etnican Mikaela Jokinen.

Pienryhmät

Dance.fi Popping EK

Harjoitukset joka to klo 17

Popping-tanssin kilpaileva pienryhmä. Ryhmä esiintyy sekä harjoittelee battleja varten. Ryhmälle on myös paljon eri opettajien workshoppeja.

Street EK 20

Uusi ryhmä on toivottu Street EK yli 20-vuotiaille.

Aiempien vuosien ek-ryhmät löydät täältä.

houseek
House EK
Siéva
Siéva / Dancemob
pandora2
Street muodostelma 2010
Latin ek
Latin & Show EK
Lobin
Popping