Kevätkauden startti ja tarjoukset!

Huikea tanssikausi alkaa jälleen Helsingin Sörnäisissä. Luvassa on hieno kattaus Hiphoppia, Dancehallia, Reggaetonia, Siévaa, Salsaa sekä Etnic Mix -tunteja.
Muistathan ilmoittautua ajoissa, sillä tunneille on vain rajoitetusti paikkoja. Anytime, jolla pääset tanssimaan vapaasti koko kauden, on nyt ennen kautta ilmoittautuessa vain 345e (norm. 550e).

Tänäkin vuonna starttaa suositut EK-ryhmät. Muutamiin ryhmiin kuten Latin EK, Street Muodostelma, Breakdance treeniryhmä ja Dancehall EK otetaan uusia jäseniä kesken kauden tammikuussa. Dancehall EK, Street 20+ EK, Street muodostelma, Siéva, Latin EK ja uutena ryhmänä Breikin treeniryhmä (ryhmään toivotaan taustaa breikistä, taikka streettilajeista.) LIsäinfot täältä

Tervetuloa Dance.fi tanssikursseille ja EK-ryhmiin.
Etusivultamme löydät tarkan lukujärjestyksen. Hinnaston löydät täältä.

Tällä hetkellä meillä on erikoistarjouksena 3 tanssituntia viikossa vain 245e, jolla voit tanssia koko kauden.

Tanssisalimme osoite on Aleksis Kiven katu 34.

Ilmoittaudu kokeilutunneille laittamalla info@dance.fi osoitteeseen sähköposti, otsikkokenttään tunti jolle olet tulossa ja viestikenttään yhteystietosi.

Ilmaiset kokeilukerrat näet sivustomme etusivulta.

Lukujärjestyksen ja eri pakettien hinnaston näet etusivulta.
Ilmoittautuminen täältä.

Haluatko oppia Siévaa taikka ryhtyä tanssinopettajaksi? Hiphop Renessanssi -kiertue kiertää ympäri Suomea ja voit tutustua tanssiin sekä myös kouluttautua opettajaksi. Lisäinfot Siévasta täältä. Hiphop Renessanssi -kiertueesta löydät päivämäärät ja aikataulut täältä.

Tulevat tapahtumat

SOTY
Show Of The Year

Ajankohtaista